dimecres, 17 de març del 2010

Victòria per Espanya de la selecció espanyola de waterpolo (14 a 6)


La selecció espanyola masculina de waterpolo, ahir per la nit, a la piscina Rias do Sur de Pontevedra, va guanyar per tercera vegada per conseguir la classificació per la Superdinal de la World Leagre masculina 2010.

14 a 6, aquest ha estat el marcador final del partit de la World League entre Espanya i Turquia. Amb aquesta victòria la selecció es situa segona en la taula del grup C amb 9 punts i s'assegura cada cop més la classificació per la Superfinal. Per altra banda, Romania ha perdut 5 a 18 contra Sèrbia i per tant l'empat a 6 punts entre espanyols i romanesos es desfà situant en zona preferent per a la classificació a l’equip de Rafa Aguilar. El proper partit de la World League serà el 20 d'abril també a Pontevedra, Espanya jugarà contra Sèrbia en un duel que promet ser espectacular i on la selecció estatal haurà de mantenir aquesta segona plaça, per així jugar la Superfinal del mes de juliol.

El partit d'ahir va començar favorablement pels homes de Rafa Aguilar que han aconsseguit un primer parcial de 3 a 1 i un segon període de 2 a 0. La diferència a l'equador de l'encontre era de 5 a 1. En el tercer període els espanyols han baixat una mica el ritme i tot i la victòria dels turcs en el parcial per 3 a 4, el marcador estava a favor dels de casa amb un 8 a 5. En els últims 8 minuts Espanya ha sentenciat el partit amb un contundent 6 a 1 que ha donat el resultat final de 14 a 6.

La piscina de Pontevedra ha tornat a donar bona sort pel seu recolzament a l’equip espanyol amb un gran ambient a la grada.

WORLD LEAGUE MASCULINA 2010
Grup C, Quinta Jornada
16/03/2010

RESULTATS:
Serbia 18 – Rumania 5
Espanya 14 – Turquia 6 (3-1, 2-0, 3-4 y 6-1)

GOLEJADORS:
Espanya: Oscar Carrillo (1), David Martín (2), Sergi Mora (2), Albert Español (2), Felipe Perrone (2), Xavi Vallés (1), Blai Mallarach (1) y Xavi García (3).
Turquia: Uklu (2), Okman (2), Hantal (1) y Guven (1)


CLASSIFICACIÓ:
1.- Serbia 15
2.- España 9
3.- Rumania 6
4.- Turquía 0

Informació estreta de les dues Federacions (espanyola i catalana) de natació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada