diumenge, 28 de març del 2010

La selecció catalana masculina i La selecció catalana femenina són campiones

La selecció catalana femenina ha guanyat a la selecció de Madrid per 17 a 1 a la final del Campionat d'Espanya. Les noies catalanes han fet un gran campionat amb resultats com el 35 a 0 contra Ceuta, el 35 a 3 contra Navarra i el 20 a 3 contra Madrid. A la final s'han enfrontat el primer i el segon equip de la classificació, en aquesta cas Madrid que ha estat segon i Catalunya.

Els nois de la selecció catalana masculina els que s'han coronat com a campions. La final ha enfrontat a les seleccions de Catalunya i Madrid, i els catalans han vençut per un resultat de 10 a 5.

La selecció masculina igual que la femenina ha guanyat tots els partits d'aquest campionat. Durant la fase eliminatòria la selecció catalana masculina va vèncer al País Basc per 38 a 1, a València per 21a 2, a Galícia per 34 a 1 i a Andalusia`per 16 a 2. Catalunya es va enfrontar a les semifinals a Aragó a qui també van guanyar per 25 a 4. I a la final s'ha enfrontat a Madrid a qui ha pogut vèncer de per 10 a 5. D'aquesta manera la selecció catalana ha firmat una gran actuació i s'ha confirmat de nou com una gran potència en aquest esport.

Fotografies de la Nuri Vila, Video del boya i informació estreta de la Federació catalana de natació.