dissabte, 27 de març del 2010

CN MATARÓ QUADIS- ALCORCÓN 10-6


El CN Mataró Quadis ha acabat doblegant l'equip madrileny de l'Alcorcón obtenint una victòria important per tal de continuar en la lluita que té oberta amb el Sabadell per la quarta plaça que milloraria la classificació de la temporada passada i serviria per tenir el factor piscina a favor en els quarts de final del "play-off".


Després d'un primer quart de tempteig i poc encert el Quadis ha remuntat el gol inicial de l'Alcorcon a l'inici del segon quart amb tres gols de Fran Fernàndez, Romain Blary i de Pei Garcia de penal, però els madrilenys, sempre lluitadors, han empatat ràpìdament posant emoció novament al partit. Wiwo amb un bon xut ha tornat a donar avantatge abans del descans.


El partit semblava obertde cara als dos darrers períodes i el Quadis ha sortit mentalitzat a sentenciar-lo i Fran Fernàndez i Pau Bach amb dos gols han posat el màxim avantatge al marcador. Però novament l'equip visitant ha deixat clar que no es rendiria fàcilment i amb dos gols ha tornat a posar la mínima diferència al marcador, Picas l'ha tornat a ampliar, però a l'inici del darrer quart un penal transformat per Mario Garcia ha tornat a posar emoció a un partit que ha estat vibrant. Però l'equip local no el podia deixar escapar i en el tram final amb una gran defensa, amb la gran aportació a la porteria de Jordi Fernàndez i amb dos golasos de Fran Sànchez i Pau Bach i un darrer de Fran Fernàndez de penal han acabat guanyat amb certa comoditat un partit que de còmode no n'ha tingut res. Ha estat una triomf molt treballat i molt valuós.



CN MATARÓ: Jordi Fernàndez, Fran Sànchez (1), Nicholas O'Halloran, Romain Blary (1), Pei Garcia (1), Josep Picas (1), Pau Bach (2), Àlex Codina, Jordi Garcia, Fran Fernàndez (3), Wiwo Gerritze (1), Mario Lloret.

ALCORCÓN: Tébar, Gil, Rodríguez, De Grado (1), Hernando, Mijatovic, Kucarov (1), Ciutat (1), López Escribano (2), Mario Garcia (1), Colin Mello, Contreras.

PARCIALS: 0-1, 4-2, 3-2, 3-1.

JUGADES D'HOME DE MÉS: El CN Mataró n'ha aprofitat 4 de 9 i l'Alcorcón només 1 de 10.


Informació estreta de la web del Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada