dijous, 4 de març del 2010

4 març 2010 Waterpolo Femení – El CN Sabadell Astralpool, més líder de la Divisió d’Honor Femenina

La lluita per la part alta de la Divisió d’Honor femenina ha tingut el triomf del líder (7-12), el CN Sabadell Astralpool, que agafa sis punts de ventatja respecte al segon lloc. El C.E. Mediterrani s’havia avançat en dues ocasions en els primers minuts del partit (1-0 y 4-3), però les jugadores del CN Sabadell Astralpool van fer un parcial de 0-5 que les ha col.locades quatre gols per sobre (4-8) en els darrers minuts del tercer periode. Les màximes anotadores del partit han estat Jennifer Pareja per les del Medi i Cristina López per les del Sabadell, les dues amb quatre dianes. CE Mediterrani: Laura Ester, Antonia Solanaki (1), Cristina Pardo, Jennifer Pareja (4), Gemma Casasayas (1), Anna Pardo, Marian Díaz y Ona Meseguer (1). Entrenador: Pepe Alcázar CN Sabadell Astralpool: Eli Gazulla, Mati Ortiz, Helena Lloret, Noeki Klein (2), Laura Vizcaíno, Tanya Gandy (1, 1p.), Maica García (2), Marjoleijn Binnekade, Marta Recio (1), Olga Doménech (2), y Cristina López (4). Entrenador: Nani Guiu Parcials: 2-3, 2-3, 0-2 y 3-4 Ârbitres: Orlando De Ara i Juan Francisco Domínguez Felicitats al CN Sabadell Infomació publicada per la Federació Espanyola de Natació http://www.rfen.es

Aquí podeu veure video facilitat per Manel Asenjo.