dimecres, 24 de febrer del 2010

Espanya logra la segona victoria en la World League (9-7)

(Informació treta de la Real Federació Espanyola de Natació)
La selecció espanyola masculina de waterpolo ha tingut el segon triomf en el Grupo C de la World League 2009-10 guanyant aquesta nit Rumania por 9 goles a 7. L’equip de Rafa Aguilar van poder remontar després del descans. Felipe Perrone va ser el màxim golejador amb quatre gols
Els homes de Rafa Aguilar van començar una mica malament i els rumans van marcar dos gols per Gerorgescu i Diaconu. Després del 0-2, Guillermo Molina va estrenar el marcador dels espanyols i Xavi García va igualar el marcador a menys de dos minuts pel descans . Abans de la pausa, Busila tornava a avançar als rumans i Felipe Perrone va començar a anotar a a 50 segons del fi del quart.

Iván Gallego i Albert Español van posar per primera vegada a Espanya per devant en el marcador a l’inici del tercer quart (5-3) gràcies a dues superioritats numériques que van ser ràpidament secundades pel gols de Diaconu i de Perrone. La selecció va començar dominant per dos en l’últim parcial (6-4) i dos nous gols consecutius de Felipe Perrone, donaven la màxima ventatja a Espany en el marcador (8-4) a falta de 2:35 pel final. Els d’Aguilar van fer quatre dianes fins l’últim minut (9-5), però els gols de Iosep y Tiberiu en superioritat numérica van col.locar un definitiu 9-7; el mateix resultat del partit d’anada.